Raluca Pastramă, sărut pasional cu noua cucerire

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, pare că și-a regăsit liniștea sufletească, mai mult, deja se afișează cu noua sa „iubire”. În momentul de față, potrivit WOWBiz, Raluca trăiește o frumoasă poveste de iubire, alături de un bărbat misterios.

Iar pentru câteva minute, suficiente pentru presa mondenă, Raluca a lăsat pe pagina sa de socializare o imagine cu un sărut pasional, acoperit cu un sticker, cât să se mențină nota de mister asupra bărbatului ce i-a cucerit inima. Mai mult, imaginea a fost însoțită de mesajul „iubirea mea”, semn că relația pare serioasă, rămâne de văzut și cât de asumată, din moment bruneta a și șters poza de pe contul său, dar mai ales, când se vor afișa public.

Foto preluare WOWBiz

Raluca Pastramă, decență de dragul fetelor

Este de înțeles totuși această „undă de mister”, mai ales că în urma mariajului de 9 ani pe care l-a avut cu Pepe au rezultat două fete, care au nevoie de un model în viață, nu de unul cu o expunere excesivă. De altfel, chiar și Pepe a fost rezervat în a se afișa public alături de Yasmine, cea cu care formează unul dintre cele mai recente cupluri mondene.

Și tot din acest considerent, al educației fiicelor sale, în urmă cu ceva vreme, Pepe a explicat motivul pentru care nu a vrut să fie prezent în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, pentru că majoritatea întrebărilor nu ar fi despre el și cariera sa, ci despre fostele soții.

Mai mult, și pentru că fiicele sale nu s-ar simți confortabil ca acesta să discute despre mama lor, la tv, într-o emisiune unde întrebările sunt dintre cele mai indiscrete.  O atitudine mai mult decât firească, de apreciat chiar, în toată vâltoarea vremurilor.

Citește și: Pepe a refuzat-o pe Denise Rifai, elegant