Nu știu exact ce se întâmplă cu Clotilde Armand. Cu toate că la început a păcălit electoratul, lăsându-ne să credem că discutăm despre o tipă cu bun simț, însă și cu ceva în creier, iată că lucrurile s-au cam schimbat între timp. Ori ea, ori noi. Cu declarații zilnice care sfidează orice logică, Clotilde Armand reușește și de data aceasta să o dea în bară.

Invitată la Hotnews pentru un interviu, doamna Armand ne povestește despre copilăria ei timpurie, mai exact de vremea când maman n-avea cum s-o rateze în maternitate, pentru că, potrivit spuselor acesteia, era singurul bebeluș alb, într-o maternitate de copii negri. Recitiți această afirmație de câte ori este nevoie.

Și-apoi, fie vorba între noi, dacă ajunge Dana Budeanu să facă mișto de tine, și să mai aibă și dreptate atunci când o face, înseamnă că nivelul tău e unul sub genunchiul broaștei.

Postarea integrală poate fi văzută aici:

Într-o lume ce se vrea a fi destupată la creier, afirmații ca cele ale madamei Clotilde Armand despre bebelușul alb printre cei negri, nu au ce căuta! Nu există bebeluși albi, bebeluși negri, doamnă Armand! Există copii, punct! Și-apoi, faptul că te-ai nimerit dumneata să fii singurul bebeluș alb dintr-o anumită clădire, nu te face specială: după cum avem să observăm acum, de altfel.

Clotilde Armand își dorește, printre altele, să devină primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Citește și: Piedone: „Să privim bugetul local ca pe o menajerie cu lei, care sunt hrăniți din taxe și impozite”

#News