FOTO Europa FM
FOTO Europa FM

Constatând dezastrul aferent revărsărilor de dejecții din Dâmbovița, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea pare să fi ajuns la capătul răbdărilor. Pe de-o parte, edilul semnalează sursa de poluare de pe râul ce străbate Bucureștiul, pe de altă parte îl acuză pe ministrul Mediului, Costel Alexe de faptul că nu face nimic pentru a ajuta situația.

De altfel, potrivit Gabrielei Firea, Costel Alexe ar fi ocupat cu relaxarea în Deltă, ignorând probleme ministerului pe care îl conduce.

„Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Aud ca va relaxati in Delta, la resort luxos!! Lasati distractia, campania electorala si asa-zisele controale in bataie de joc, cu amenzi abuzive. Vedeti ce se intampla sub ochii vostri!! E treaba voastra si nu v-o faceti!! Domnul Ministru e pe la Iasi, prin campanie, vrea sa fie presedinte de Consiliu judetean!

Il doare in cot de Bucuresti! Aici vine doar sa-si ia salariu gras, secretara draguta, masini, protocoale, interese!!”, spune Gabriela Firea.

Constatând dezastrul aferent revărsărilor de dejecții din Dâmbovița, primarul General al Capitalei, Gabriela Firea pare să fi ajuns la capătul

În același mesaj postat pe contul său de socializare, Firea relatează faptul că Primăria Municipiului București nu este lăsată să intervină, fiind responsabilitatea Guvernului, responsabilitate pe care acesta nu o ia în serios.

„Am trimis sesizari oficiale si catre Ministerul Mediului, si catre Apele Romane, sa curete dejectiile de pe Dambovita.

Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit sa raspunda! Nu-i pasa! Nu-l intereseaza! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu exista!

Nici pe noi, de la Primarie, nu ne lasa sa intervenim, sa curatam Dambovita – ne cearta ca nu noi suntem proprietari sau administratori, ci Guvernul, dar nici ei nu fac nimic!!

Indolenta crasa! Dispret fata de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, completează Gabriela Firea.

Citește și: Clotilde Armand, „singurul bebeluș alb, într-o maternitate de negri”

#News