Polițiștii din Vrancea au fost, în cursul acestei dimineți, alertați printr-un apel la 112, pe motiv că alt bancomat ar fi distrus de niște indivizi.

În Sinaia plouă cu bani! Un bancomat aruncat în aer

Bancomantul din incinta unei bănci din localitatea vrânceană Păunești ar fi fost forțat de câțiva indivizi care ar fi sustras ulterior o sumă considerabilă de bani. Evenimentul a avut loc în jurul orei 4:00 dimineața.

Identitățile făptașilor nu sunt cunoscute în acest moment, însă polițiștii fac, în continuare cercetări. De asemenea, au fost instituite filtre la principalele ieșiri din localitate.

„Poliţiştii ajunşi la scurt timp la faţa locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forţat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. Din primele cercetări, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, urmând a fi stabilită de către reprezentanţii unităţii bancare. Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări, în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Citește și: Două bancomate din Otopeni au fost, astăzi, aruncate în aer

#News