O fetiță de 12 ani, dată dispărută de familie, găsită cu un bărbat cunoscut pe Instagram

Dispariţia fetei a fost anunţată de către mama acesteia

O fată în vârstă de 12 ani, a cărei dispariţie a fost anunţată la Poliţie de către mama sa, a fost găsită într-o localitate din judeţul Buzău, împreună un bărbat de 29 ani. Acesta a fost reţinut pentru infracţiunea de act sexual cu un minor. Fata ar fi fost convinsă să plece de acasă şi să se întâlnească cu bărbatul cu care ţinea legătura pe Instagram, potrivit g4media.ro.

Dispariţia fetei a fost anunţată la secţia de poliţie rurală din comuna Cocorăştii Colţ de către mama acesteia, vineri seară. 

Femeia a povestit că fiica sa a plecat voluntar de la domiciliu şi nu este de găsit. Sâmbătă, Poliţia a făcut publice fotografia şi semnalmentele fetei, solicitând sprijinul populaţiei pentru găsirea acesteia. Duminică, poliţiştii au găsit-o pe copilă pe raza comunei Săhăteni, în judeţul Buzău. Ea era împreună cu un bărbat în vârstă de 29 de ani. Surse judiciare au declarat că cei doi se cunoscuseră anterior, iar bărbatul a păstrat legătura cu minora pe Instagram şi a convins-o pe aceasta să meargă la el. Potrivit primelor verificări ale poliţiştilor, fata a avut relaţii intime cu bărbatul, ea spunând că a consimţit în acest sens. Bărbatul a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor. Pentru că a fost oprit în trafic în timp ce conducea un autoturism iar poliţiştii au constatat că nu are permis, acesta este acuzat şi de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Descinderi în județele Giurgiu şi Ilfov, într-un dosar de vânătoare ilegală