Monica Odagiu a accidentat mortal un tânăr

Bărbatul nu a putut fi resuscitat

Actriţa Monica Odagiu, cunoscută pentru participarea la o emisiune de talente şi pentru rolul din filmul Teambuilding, a fost implicată într-un accident rutier, duminică după amiază, în zona centrală a Capitalei.

Maşina condusă de aceasta a lovit un pieton în vârstă de 35 de ani, bărbatul nu a putut fi resuscitat ,potrivit g4media.ro

„La data de 9 Aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană, a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei. 

Surse judiciare au confirmat că şoferiţa este actriţa Monica Odagiu

. Ea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabiliri cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul de circulaţie.„S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a spus Monica Odagiu.

Deputatul Vlad Popescu Piedone, mesaj emoționant cu ocazia pelerinajului de Florii: Îți mulțumesc, Doamne, că ne ții sănătoși, pe mine și pe ai mei, indiferent de încercările lumești!