Vica Blochina, dezamăgită de Oana Roman

Dar nu a vrut să dea detalii despre „ruptura” dintre ele

Vica Blochina o consideră pe Oana Roman, cea mai falsă persoană din showbiz-ul românesc, iar o astfel de dezvăluire, făcută după o prietenie strânsă de ani de zile nu poate decât să uimească publicul.

Declarația, foarte surpinzătoare, a fost făcută la Teo în emisiune, la Kanal D, în cadrul unei rubrici unde trebuia să răspundă la întrebări incomode sau să mănânce din preparatele bizare oferite de gazde.

„Oana Roman. Mi-a fost prietenă, însă m-a dezamăgit. Şi-a cerut scuze, însă nimic nu mai poate fi ca înainte”, a fost răspunsul Vicăi, în emisiunea menționată. Vica nu a vrut să dea prea multe detalii despre motivul rupturii, potrivit Cancan, dar de pe piața zvonurilor s-ar părea că „mărul discordiei” este chiar fostul soț al Oanei Roman, cu care aceasta dă primele semne de împăcare, la numai câteva luni de la divorț.

Citește și: Oana Roman, fericită în brațele lui Marius Elisei

De altfel, Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere alături de prietena sa, Vica Blochina, în Egipt,  unde au fost și copiii celor două, fiica Oanei, respectiv fiul blondei, lucru care arăta că relația de prietenie dintre cele două era una foarte bună.

Vica și alte verdicte despre vedete

În continuare, Vica Blochina a fost provocată să ofere trei nume de vedete din România care nu au ce căuta la televizor, din punctul ei de vedere. Vica Blochina nu a stat mult pe gânduri și a numit-o pe „mahalagioaca” Andreea Tonciu. 

„Nu are ce căuta la TV pentru că e mahalagioaică și vorbește foarte urât. Adică, din ce am văzut eu și am avut eu experiențe cu ea și dacă am fost, încă o dată, invitată să particip la o emisiune alături de ea, eu am renunțat. Exact așa a fost și la Bravo, ai stil. Din cauza Andreei nu am vrut să particip la emisiunea aceea. Mie îmi place mult caterinca, dar nu îmi place scandalul. Și fetele astea, nu știu, Simona Trașcă, fetele alea care au fost pe vremuri”, a mai spus Vica Blochina.

Citește și: Dușmănie: Tonciu și Buruiană încă nu s-au împăcat