Velea: „Îmi doresc pentru copiii mei o viață lipsită de griji”

Cântărețul a afirmat că îi va susține necondiționat

Alex Velea a vorbit, la podcastul lui Radu Țibulcă, despre copiii săi și dragostea pe care le-o poartă de când au apărut în viața lui. Acesta a precizat că își dorește ca în viitor, copiii lui să aibă o viață lipsită de griji și să aleagă o meserie pe care să o iubească și să îi facă fericiți.

 „Pentru Dominic, Akim și Maya îmi doresc să aibă o viață frumoasă, lipsită de griji. Să le dea Dumnezeu puterea să aleagă în situații dificile partea luminoasă și adevărul. Îmi doresc să fie inspirați în viață și să urmeze niște cariere care să-i reprezinte și să facă ceea ce fac cu plăcere, pentru că noi facem ceea ce ne place și ni se pare mai ușor”, a spus Velea.

Soțul Antoniei a mai declarat că sunt foarte mulți oameni care fac ce nu le place toată viața, iar acest lucru îi transformă în niște oameni „triști” deoarece își abandonează visele lor.

Alex Velea nu ar putea lucra 8 ore la birou

„Să stai atâtea ore și să muncești într-un domeniu care nu te reprezintă mi se pare muncă de Sisif. Și ceva eronat în același timp, pentru că n-ai fost în stare să schimbi asta și accepți treaba asta”, a spus cântărețul.

Cu toate acestea, Velea a adăugat faptul că unii trebuie să accepte să facă ceea ce nu le place deoarece au nevoie de bani, dar pentru el, să stea „8-9-10” ore în birou ar fi o tortură.

„Mie asta să stau la un birou, să muncesc 8-9-10 ore… mi se pare că ți-ai distrus viața, tinerețea, sănătatea și tot. Mie îmi place să lucrez în mediu creativ”, a declarat Alex Velea.

Artistul a mai precizat că el nu ar putea să lucreze la bancă deoarece își iubește prea mult meseria pe care o face, motiv pentru care munca devine o plăcere. Mai mult, acesta a catalogat munca de birou ca fiind o rutină cu ceea ce cântărețul nu este obișnuit.

Connect-R, momente de sinceritate. Ce relație are în prezent cu Alex Velea