Radu Banciu

Realizatorul TV, Radu Banciu a comentat de curând la B1 situația statisticilor celor infectați cu noul coronavirus. Mai exact, se pare că în Caraș Severin avem parte de o situație aparte, întrucât, potrivit acestuia, ar fi vorba despre 13 cazuri de infecție și de 23 de cazuri de vindecați.

Dacă este să analizăm situația, nu avem parte neaparat de o chestiune ilogică, ci mai de grabă, probabil, de o neconcordanță între realitate și ceea ce anunță autoritățile în mod „oficial”. Astfel că putem trage următoarea concluzie: autorităților nu prea le ies calculele. Uite de ce erau bune culegerile de matematică ale lui Gheba!

„La Caraș Severin sunt 13 cazuri, dar vestea mare este că 23 s-au vindecat. Ei bine, astea erau pe la Radio Erevan sau în bancurile care se fac cu Putin pe Internet. Dar de data asta e real…

Caraș Severin e singurul județ din România și singura zonă, regiune a lumii, unde sunt cu 10 vindecați oficial mai mult decât cazurile de contaminare.

Există și o explicație, bineînțeles, că dacă n-am fi avut-o, nu eram jurnaliști. Așa se spune, că trebuie să verifici… ”În legătură cu pacienții externați de la Caraș Severin, este vorba de toți pacienții, inclusiv cei cu suspiciune care au fost externați de mai bine de o lună încoace. Printre ei sunt și vindecați, foști pozitivi, dar și cei cu simptome și suspiciune, ulterior, însă, neconfirmați”.

Hai, că e formidabil!

Un labirint de cuvinte care, până la urmă, dau o frază a la Pape Diouf, atâta doar că de data asta n-o înțelege nimeni. Și Pape Diouf era tot așa de sofisticat. Când începea să vorbească în franceză, nu mai înțelegea nimeni. Special alegea niște cuvinte și niște întorsături de frază ca să te facă muci, ca să te umilească dacă n-avea chef să vorbească cu tine.

În cazul ăsta, nu e știință, e doar prostie”, a declarat Radu Banciu.

Citește și: Călin Tăriceanu a fost la piață pe vreme de coronavirus

#News