PNL recunoaște că nu are candidat care să o bată pe Gabriela Firea la Primăria București. Anunțul despre candidat a fost făcut de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Așteptăm sondajele și avem o eventuală discuție de acest gen, deși, personal, nu cred că vom fi în această situație (candidat independent la locale – n.r)”, a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

Lipsește un candidat PNL destul de puternic

Ea a adăugat că PNL trebuie să trimită un „un candidat foarte bun, care să scoată Bucureștiul din situația în care este, din degradarea orașului”.

Citește și Firea vrea un nou mandat de primar al Capitalei

„Decizia pe care trebuie să o ia PNL este o decizie, dincolo de orice subiectivism, concentrată pe găsirea acelui candidat care dovedește că poate scoate Bucureștiul din această stare”, a completat ea.

Violeta Alexandru a mai spus că, pe lângă discuțiile din interiorul partidului, se desfășoară și analize sociologice pentru a identifica cel mai bun candidat.

Vezi și PSD s-a inflamat, după ce Orban a făcut-o proastă pe Firea

Nicușor Dan a declarat, joi seara, că anunțul liberalilor că vor avea candidat propriu reprezintă ”o modalitate de a se așeza la masa discuțiilor” și că vor urma negocieri dure pentru eventuala desemnare a unui candidat comun al partidelor de dreapta.

#NEWS #FIREA