Ludovic Orban și Rareș Bogdan / sursă: ziuanews.ro

Rareș Bogdan îl compară pe Orban cu Dăncilă, după cum se arată în ultimele declarații făcute de vicepreședintele de partid. Se pare că lanțul de iubire dintre Ludovic Orban și Rareș Bogdan s-a rupt de mult. Întrebarea este, s-a rupt și lanțul de iubire între Rareș Bogdan și PNL? Nu de alta, dar judecând după ultimele decizii din interiorul partidului, cât și după ultimele declarații ale lui Rareș Bogdan, tindem că credem că ceva scârțâie pe la ei prin curte. Desigur, acestea sunt doar supoziții, pe care, la un moment dat, le vom confirma sau infirma, în funcție de declarațiile și evenimentele ulterioare.

Astfel, acesta amintește de cazurile în care guvernele PSD nu comunicau suficient, drept pentru care erau blamate constant.

„Mă gândeam zile trecute împreună cu câțiva prieteni dragi și de asta vreau unora dintre dumneavoastră să vă spun să faceți rugăciuni în fiecare zi în sănătatea lui Ludovic Orban și vă spun de ce. Din trei motive. Unu: pentru că v-a ales să faceți parte din echipa guvernamentală. Doi: pentru că m-a invitat, m-a susținut să intru în PNL și să, plec din presa, pentru că daca aș fi rămas în presa nu stiu cum ați fi scos cămașă și cât de bine v-ați fi simțit după câteva emisiuni făcute de mine. Și trei: să-i mai mulțumiți o data lui Ludovic Orban pentru faptul că este un adevărat pompier atomic, comunica de multe ori și pentru dumneavoastră”, a spus Rareș Bogdan.

Acesta trage un semnal de alarmă că o astfel de situație este posibil să se întâmple și în cazul guvernului Orban. Cu toate că Orban ar fi „pompierul atomic” care drege busuiocul, nu același lucru se poate spune și despre acei miniștri aleși de către acesta.

Citește și: Rareș Bogdan ar cam pleca din PNL

„Învățați din ceea ce face Ludovic Orban și înțelegeți că comunicarea este singura armă și singura șansă. Dacă nu comunicați, creați o problemă PNL, nu doar dumneavoastră și premierului. Bucurați-vă că aveți paratrăsnetul și omul care vă acoperă atunci când dumneavoastră refuzați comunicarea”, a completat Rareș Bogdan.

#News