Povestea mamei cu cei mai mulți copii din România

Femeia, care are 20 de copii, are vârsta de 44 de ani.

 Georgiana Văcaru, în vârstă de 44 de ani, este mama a 20 de copii, cel mai mare având vârsta de 25 de ani. Primul copil a fost adus pe lume pe când avea 19 ani și de atunci a născut aproape în fiecare an. Georgiana Văcaru, soțul ei, Iosif și cei 20 de copii au fost desemnați în anul 2020 drept cea mai mai numeroasă familie din România, potrivit ziare.com.

Georgiana Văcaru este mama a 20 de copii care se numesc Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, Filip și Tania, gemenii și Sofia Natașa.

Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, este crezul de viață a Georgianei Văcaru

Georgiana și Iosif s-au cunoscut la biserica penticostală din localitate, cei doi căsătorindu-se după ce femeia a împlinit 18 ani.

Femeia, mamă a 20 de copii, locuiește în comuna Stoeneșți, din județul Argeș, într-o casă cu opt camere, construită de soțul ei care muncește sezonier în străinătate. Georgiana spune că are grijă de toți copiii, fiind ajutată de copiii mari care îi îngrijesc pe cei mici.

Familia Văcaru se descurcă din punct de vedere financiar, datorită faptului că unii membrii ai familiei muncesc, o altă sursă de venit fiind alocațiile primite de copii din partea statului

”Ne descurcăm bine, îi mai antrenez, haide să facem lucrul ăsta, ăștia mai mari la fel, nu pot să-i pun pe cei mici să facă treburi de om mare, fiecare după puterea lui. Nu am ceva anume să mi se pară greu, mai greu mi se pare când trebuie să fiu plecată, când mai nasc, să plec de acasă câteva zile, atunci că sunt cu gândul la ei, mi se face dor de ei. Vă dați seama, am fost numai între ei, cu ei…”, a spus mama copiilor.

O femeie din Africa, mamă a 44 de copii, deține recordul mondial în privința numărului de nașteri.

Fiecare profesor va decide cum evaluează cunoștiințele elevilor, în noul an școlar