DANY D „mi amor” a lansat piesa de reggaeton „No me mates”

În 2016, artistul concura la „X Factor Romania”, primea patru de „da”, iar Carla’s Dream îl vedea ca potețial câștigător

Artistul transilvănean, Dany D „mi amor”, anunță lansarea celui de-al doilea single din cariera sa. „No me mates” este o melodie raggaeton, cu suficiente șanse să se transforme într-un hit, în rândul iubitorilor acestui gen muzical.

Dany D „mi amor” a colaborat cu Orlando di Pietro, nominalizat de 3 ori la Latin Grammy și american Grammy

Melodia face parte dintr-o serie numită „Trilogia de los Besos”, „No me mates” fiind al doilea episod, după primul single, „Besos Criminales”.

Cu toate că piesa este în spaniolă, limbă caracteristică stilului raggaeton, acțiunea videoclipului se desfășoară atât în România, cât și în Mexic.

Dany D joacă rolul unui unui afacerist român care angajează un detectiv particular pentru a-și căuta iubita, pe care o găsește, în cele din urmă, în Puerto Vallarta, Mexic. O relație imposibilă de tipul „Romeo și Julieta”, cu alte cuvinte.

De menționat că artistul a scris atât muzica, versurile, cât și scenariul pentru noul său videoclip, regia fiind asigurată atât de Dany D, cât și de Daniel Costache.

Citește și editorialul: Secretul lui Mihai Șora

„No Me Mates”, pe YouTube

Fiind actor de meserie, în trecut, Dany D a interpretat rolul lui Jesus în musicalul „Jesus Christ Superstar” și rolul lui Che în „Evita”. Mai mult, a făcut figurație specială în filmul „See you soon”, alături de Liam McIntyre, protagonistul serialului HBO „Spartacus”, urmând ca în 2019 să joace rolul unui reporter în filmul românesc „Regina Maria”.

În 2016, artistul concura la „X Factor Romania”, primea patru de „da”, iar Carla’s Dream îl vedea ca potețial câștigător.

Citește și: Andreea Antonescu i-ar cere iertare tatălui ei, însă nu mai are cui