Ilinca Vandici, pe patul de spital. Ce a pățit vedeta

„Cadou” de ziua ei de naștere: dureri de nedescris!

Foto: Ilinca Vandici

Cunoscuta vedetă, Ilinca Vandici are probleme de sănătate! Mai mult decât atât, problemele de sănătate au început să apară chiar de ziua acesteia!

Miercuri, Ilica Vandici a împlinit 35 ani, însă petrecerea de ziua ei a fost umbrită de dureri de nedescris, astfel că femeia a fost pe punctul de a sărbători chiar la spital aniversarea.

Ilinca Vandici, dureri cumplite de stomac!

„De trei zile mă doare stomacul tare, tare și n-am mai suportat și am fost la urgență. Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. După analizele și investigațiile  de la urgență, nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta. Urmează să mai fac niște investigații, să vedem dacă este o bacterie. Totul pare în regulă, doar că pe mine mă doare groaznic stomacul”, a mărturisit Ilinca Vandici, într-un Instastory, postat de pe patul de spital, potrivit Click.ro.

Medicii au făcut investigații și au descoperit că Ilinca Vandici are gastrită, însă și o bacterie destul de periculoasă: „Prima persoana care mi-a spus La mulți ani! a fost Zian. Din păcate, am o problemă de sănătate. Am ajuns și la urgență. Am dureri mari de stomac. Am o bacterie de care o să scap, dar deocamdată mă doare stomacul îngrozitor. Azi noapte nu m-am putut ridica din pat, dar am zis azi de ziua mea să fac un efort pentru prietenii mei și să merg la petrecere. Iau antibiotic și nu mă pot distra cum aș vrea. Nici tort nu am voie să mănânc! Țin un regim strict”, a spus, ulterior, Ilinca Vandici, la Kanal D, citată de sursa menționată anterior.

Citește și: Roxana Vișniuc, dată în vileag de o firmă: a cerut ochelari de soare gratis, dar nu și-a respectat barterul