Primarul Cristian Popescu Piedone, mesaj emoționant de ziua nepoatei sale: „Te iubesc, prințesă Celine”

În zi de răscruce bunicul Piedone face declarații de dragoste. Nu a uitat pe nimeni!

Pentru primarul Cristian Popescu Piedone, ziua de 2 mai reprezintă o zi foarte importantă din viața lui, așa cum a mărturisit, plin de emoție, pe Facebook. Celine, nepoata primarului Piedone, a împlinit frumoasa vârstă de 3 ani, prilej cu care bunicul Cristi a dorit să le mărturisească tuturor dragostea pe care i-a poartă fetiței care îi înseninează zilnic zilele. Într-o postare emoționantă, bunicul Piedone i-a mulțumit fetiței pentru sărutul pe care i l-a dat azi dimineață, dar și pentru toate săruturile și îmbrățișările de care are parte de 3 ani de zile.

 Bunicul Piedone: „Te iubesc, prințesă Celine”

Cristian Popescu Piedone a dezvăluit că Celine a înveselit povestea familiei, pe care a îmbogățit-o cu zâmbetul ei minunat. Micuța Celine, care este un copil foarte frumos, arată exact cum și-a dorit bunicul Cristi.

„Te iubesc, prințesa Celine ❤️Îți mulțumesc pentru pupicul de azi dimineața… Și pentru toți pupicii… Și pentru toate îmbrățișările tale… Și pentru că NE-AI ales, frumoaso! Și pentru că ai înveselit povestea familiei noastre! Și-ai îmbogățit-o… cu zâmbetul TĂU Îți spune bunicul un secret, acum, iubirea mea: Ești fix așa cum am visat să fii! Știai? „,  este destăinuirea făcută pe Facebook de primarul Piedone. 

Piedone, mesaj de dragoste și pentru ceilalți nepoți ai săi

Bunicul Piedone nu a uitat să îi amintească și pe ceilalți nepoți ai săi, David, Antonia și Caroline, pe care i-a visat, cei patru copii fiind visul din visul lui. Piedone îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că dragostea nepoților îi răsfață bătrânețea, el simțindu-se un om fericit și împlinit alături de ei. Primarul Sectorului 5 are și un sfat pentru nepoții săi, și anume să aibă grijă unii de alții atunci când vor trece prin momente grele, să se iubească, să se respecte și să se ajute. În încheiere, bunicul Piedone le transmite nepoților că împreună vor face imposibilul posibil!

„Te-am visat, prințesă! Până să ne ținem mână-n mână, până să ne îmbrățișăm, până să îmi dai pupicii tăi mulți și fini și dulci… bunicul te-a visat! ❤️Și pe David l-am visat. ❤️ Și pe Antonia am visat-o. ❤️ Și pe Caroline. ❤️VOI sunteți visul din visul meu! Și-i Mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ales să-mi fie bătrânețea răsfățata cu dragostea VOASTRĂ❤️Lângă VOI sunt împlinit! Și fericit! Și mulțumit! Pentru că, frumoaso, VOI sunteți viața mea! ❤️Te iubesc, prințesa Celine!❤️Te iubesc, prințesa Antonia! ❤️Te iubesc, prințesa Caroline!❤️Te iubesc, bărbate David!❤️Când va fi vânt mare în viețile voastre… să aveți grijă unii de ceilalți! Să fiți mereu frați de sânge! Să va iubiți! Să va respectați! Să va ajutați!Sunteți sânge din sângele meu! 🤗Știu bine că ÎMPREUNA veți face imposibilul… posibil! ❤️Cu dragoste, bunicul Piedone”, este mesajul plin de dragoste al primarului sectorului 5.

Piedone: „Avem obligația de a le spune copiilor noștri că fără Dumnezeu nu este nimic”