Foto: scmp.com

Mare le-a fost mirarea vizitatorilor unei grădini zoologice din China când, acolo unde ar fi trebuit să fie un leu, au găsit un câine din rasa golden retriever. Un clip ajuns viral, postat de un bărbat care și-a dus copilul la o grădină zoologică, descrie momentul în care cei doi au ajuns în fața cuștii leului, marcată ca atare (cu tot cu poză), doar că în loc de leu, au găsit un câine galben.

Clipul poate fi următit aici.

Grădina zoologică a mizat pe neatenția vizitatorilor, sperând că blana câinelui din rasa golden retriever ar putea să păcălească

panoul inițial

„La început, am crezut că am ajuns într-un loc greșit. Dar, după ce ne-am plimbat în jurul cuștii, ne-am dat seama că este locul unde ar trebui să fie adăpostit leul”, a spus bărbatul în clipul postat pe rețelele de socializare.

Mai mult, bărbatul acuză grădina zoologică că nu ar avea nicio felină africană, cu toate că în materialele promoționale s-ar lăuda cu acestea. „Banii pentru bilet nu sunt importanți pentru mine. Ceea ce contează mai mult pentru mine este că nu știu cum să-i explic situația copilului meu”, a mai spus acesta, potrivit Digi24.

Potrivit informațiilor, nu ar fi prima oară când o grădină zoologică din China ar apela la astfel de „falsuri chinezești”. În luna martie, un caz similar s-ar fi petrecut în Xianning, provincia Hubei, când adminstratorii au fost acuzați că ar fi pus un câine din rasa rottweiller, în cușca în care ar fi trebuit să fie găzduit un lup. Aceștia au explicat, la momentul respectiv, că nu ar fi avut de ales, întrucât lupul murise.

Citește și: Smiley: „Acest copil a fost dorit, dar nu a fost planificat”