Sursa foto: Evz

Cunoscuta cântăreață Anna Lesko a vorbit la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, despre bunicii ei pe care îi păstrează și astăzi în suflet. Acesta a mărturisit, încercând să-și țină lacrimile, că a învățat multe de la bunica ei, chiar dacă aceasta nu a știut să citească și să scrie.

„Bunica a fost ucraineancă, bunicul rus. Acum trebuie să îmi stăpânesc emoțiile și lacrimile. O iubesc și am iubit-o enorm. Am avut atât de multe lucruri de învățat de la ea, de la această femeie”, a spus Anna Lesko, potrivit Libertatea.

De asemenea, aceasta a adăugat că bunica ei nu a certat-o niciodată, precizând că avea „un oftat” mereu.

Cântăreața îl laudă pe bunicul ei: „A fost un bărbat adevărat”

„O groază de lucruri le-am învățat de foarte mică, când nu aveam discernământul necesar să pot să îmi dau seama”, a spus Anna Lesko.

Totodată, celebra cântăreață a vorbit și despre bunicul său, despre care a spus că în ciuda faptului că a fost în război, a reușit să „strunească și familia și absolut toată gospodăria.” Mai mult, bunicii ei au reușit să crească 12 copii, doi dintre aceștia fiind găsiți pe câmp.

„Ei având 12 copii, un băiat și restul fete, doi copii au fost găsiți pe timpul războiului și i-au crescut și au educat. Nu erau copiii lor, i-au găsit abandonați într-un câmp.”, a mai spus vedeta la Pro TV.

În cadrul aceluiași interviu, aceasta a anunțat că va face parte din echipa emisiunii „Vorbește lumea”.

Reamintim că mai multe vedete din România și Moldova au intervenit în criza umanitară și au decis să ajute refugiații din Ucraina. Printre aceștia, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România, Virgil Ianțu, a luat acasă o familie de ucraineni.

„Au nevoie de orice le puteți oferi, dar și de căldură și respect. Noi găzduim o mamă cu două fetițe care au ajuns aseară din Ucraina după un drum forțe greu. Ea e avocat, au planuri mari și un drum lung în față, iar când am întrebat-o dacă îi e teamă, mi-a spus: «there is only one way for us now»”, a scris Ianțu pe o rețea de socializare, postând o fotografie cu familia ucraineană.

De asemenea, și Radio ZU a a început strângerea de  fonduri pentru refugiații din Ucraina.

Anna Lesko îi pune la punct pe „cârcotași”: „Nu sunt profesoară, ci fac parte din lumea artistică”