Sursa foto: Politico

Timp de șapte zile, Vladimir Putin încearcă să cucerească Ucraina, iar lumea întreagă se pregătește de ce este mai rău. Părerile sunt împărțite, iar teama unui conflict nuclear este tot mai mare.

Cu toate acestea, un celebru envaghelist american, Pat Robertson, a declarat că Dumnezeu este cel are l-a îndrumat pe Putin să atace Ucraina pentru a împlini ce scrie în Biblie.

Discursul halucinant al evanghelistului baptist continuă, acesta precizând că scopul final al lui Putin nu este acela de a intra în Ucraina, ci de a acționa împotriva Israelului.

„Dumnezeu se pregăteşte să facă ceva uimitor şi asta se va împlini”

Robertson, în vârstă de 91 de ani, este de părere că președintele rus încearcă să întemeieze un loc de refugiu în Ucraina, după care va ataca Turcia, prin strâmtoarea Dardanele.

„Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă. Putin este nebun? Este supărat? Ei bine, poate. Dar Dumnezeu spune: « O să-ţi pun cârlige în fălci şi o să te atrag în această bătălie, indiferent dacă îţi place sau nu». Şi el este obligat, după mutarea în Ucraina, să ajungă în Turcia prin strâmtoarea Dardanele”, a spus Robertson, potrivit Adevărul.

De asemenea, acesta a îndemnat pe americani să urmărească Biblia pentru a vedea ce se întâmplă în continuare. Nu este pentru prima dată când evanghelistul american are un discurs halucinant. Cunoscut pentru concepțiile sale conservativ-creștine, Peterson critică în termeni duri islamul și hinduismul, pe care le consideră satanice.

Totodată, acesta susține că lumea este condusă de evrei și cei din grupul Illuminati, iar în urma calamităților naturale din Haiti ce au avut loc în 2010, Peterson a spus că reprezintă pedeapsa divinității la adresa populației locale.

Născut pe 22 martie 1930, evanghelistul american are o avere estimată la 100 de milioane de dolari. Peterson a înființat prima televiziune creștină din Statele Unite în 1960, iar 20 de ani mai târziu, acesta s-a implicat în politică.

De-a lungul carierei sale, acesta a fost criticat de opinia publică. Peterson a declarat că atacurile din 11 septembrie 2001 au avut loc din cauza homosexualilor și a avorturilor ce au avut loc în Statele Unite.

Visul lui Putin, coșmarul Rusiei. UEFA a recționat la invazia rusească asupra Ucrainei