Simona Halep

Simona Halep, gest impresionant. Ea a anunţat pe Twitter că a donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia, potrivit News.ro.

Simona Halep, donație impresionantă

„Sunt bucuroasă să anunţ că am donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!”, a anunțat Simona Halep pe Twitter.


„”
@Simona_Halep
Happy to announce that I have donated a total of $20,000 to the bushfire relief fund 🇦🇺

I’ll be on my best behaviour from now on, promise @darrencahill 😜#Aces4BushfireRelief #AusOpen https://twitter.com/simona_halep/status/1213659339107504133 …

Simona Halep

@Simona_Halep
Well guys, you know I love Australia, but you also know I don’t hit too many aces 😜

Sooo I want to help and my pledge is this… every time I give @darren_cahill a hard time în my box during all my matches în Aus, I will donate $200.

This way I will raise a lot more money ❤️🇦🇺”

CITEȘTE ȘI Simona Halep are multe puncte de aparat in luna februarie si-poate pierde locul 2 in clasamentul WTA


Mobilizare impresionantă în lumea tenisului

Simona Halep s-a alăturat, pe data de 5 ianuarie, jucătorilor de tenis din lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. În timp ce majoritatea jucătorilor au contribuit cu diferite sume în urma aşilor de la meciuri, românca a luat o decizie inedită. Ea a anunțat că va dona bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani”, a scris Halep pe Twitter.

CITEȘTE ȘI Cum sa sutesti niste bani de la guvern in numele lui Halep

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, nu a reușit să se califice în finala Australian Open. Ea fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA. #News