Sursa foto: Digi Sport

Antrenorul echipei de la CFR Cluj, Dan Petrescu, e hotărât să scape de Denis Alibec după ultimul gest prin care jucătorul l-a scos din minți.  Alibec ,împrumutat de la Kayserispor, a fost lăsat în afara lotului  pentru o perioadă nedeterminată, dar Petrescu a dat deja primele semne că nu își mai dorește ca el să facă parte din echipa clujeană.

În trecut, „Bursucul” i-a lăudat calitățile sale de jucător și a crezut că va deveni un atacant de valoare sub bagheta sa. Din nefericire, lucrurile nu au mers coform planului, iar Denis Alibec este la un pas de a părăsi echipa din Gruia.

Marea despărțire dintre Alibec și CFR Cluj urmează să aibă loc în iarnă

Totul a pornit cu doar 24 de ore înaintea meciului cu Academia Clinceni, meci câștigat de CFR Cluj cu 2-0. Jucătorul a avut o discuție cu președintele Cristi Balaj și Dan Petrescu legat de viitorul său la echipa clujeană. În urma discuțiilor, Alibec a mai primit o șansă pentru a demonstra cu adevărat că este un jucător talentat și își dorește să câștige un nou tilul sub tutela lui Dan Petrescu.

Picătura care a umplut paharul a fost plecarea lui Alibec de pe banca de rezerve în minutul 70 a meciului cu Academia Clinceni, fără să ceară permisiunea antrenorului, nemulțumit că nu este trimis în teren. Jucătorul se va antrena separat de restul echipei până la finalul meciurilor care au mai rămas de jucat în 2021.

„Ruptura” dintre cei doi a început de când Denis Alibec a început să joace pentru echipa clujeană între 17 și 45 de minute pe meci. De când Dan Petrescu s-a întors pe banca CFR-ului, Denis Alibec a evoluat în patru partide. Cele mai multe minute le-a prins cu Voluntari, 85 și o repriză cu Rapid. CFR Cluj plătește 20.000 de euro din salariul lunar de 67.000 de euro al lui Denis Alibec.

Alibec este printre puținii jucători rămași în lotul pe care Marius Șumudică l-a antrenat în perioada verii. CFR se află într-o situație financiară destul de complicată, iar campioana ar fi dispusă să îl cedeze pe atacant. Echipa din Gruia  se află pe primul loc în Liga I cu 45 de puncte, urmată de FCSB, cu 37 de puncte.

Citește și: Gușă crede că testele pozitive ale fotbaliștilor de la CFR Cluj ar fi fost falsificate