Sursa foto: Stiripesurse

Invitat la o emisiune la Antena 3, Tudor Gheorghe a mărturisit că țara noastră a rămas fără oameni de valoare în fruntea țării. Cei care ne conduc nu le pasă de românul de rând și de nevoile lui, binele personal fiind mai presus decât binele comun pentru politicienii noștri. „Avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni”, a spus Tudor Gheorghe, relateză Antena 3.

Mai mult, rapsodul a mai precizat că izolarea la care am fost supuși din cauza pandemiei a lăsat urme adânci, iar comunicarea dintre oameni a avut de suferit. „Am stat şi ne-am lăsat duși de tot felul de gânduri negre şi astea nu sunt aducătoare de fericire”, e de părere Tudor Gheorghe.

Gheorghe: „Copilașii aia de la ţară, doar de la ei aștept salvarea”

Cântărețul crede că România poate fi salvată doar de copiii de la țară, deoarece „ar duce mai departe viziunea strămoșilor și bunicilor.” Ba mai mult, el e de părere că România trebuie să renunțe la acei „politruci” care „vrăjesc frumos” și influențează populația mai puțin educată.

„Când vom avea o Românie efectiv educată, nu vorbe. Oameni care să ştie când se duc să voteze de ce votează şi pe cine votează”, e de părere rapsodul. În trecut, Tudor Gheorghe a fost întrebat de ce nu a intrat în politică. El a spus că „nu știe să mintă” și că nu poate să fie impasibil „la durerea altora.”

Tudor Gheorghe a mai adăugat că oamenii cu adevărat valoroși au fost dați la o parte, iar o „mulțime de țingălăi” au ajuns acum să facă politică.

„În ultima vreme nu am întâlnit un politician adevărat. Oamenii de calitate s-au retras şi în locul lor au apărut cei care au știut să se descurce. La ora actuală avem lipsă de oameni de calitate în conducerea acestei țări. Avem politruci, nu politicieni.  (…) Sincer îmi pare rău de ce se întâmplă”, a concluzionat Tudor Gheorghe la Antena 3.

Cunoscutul cântăreț și-a început cariera în 1966, susținând recitaluri atât în țară, cât și în străinătate. Mai mult, el este cunoscut publicului pentru dragostea de țară și oameni, dragoste ce se regăsește în cântecele lui.

Tudor Gheorghe, interzis de Elena Ceaușescu. Versurile care au înfuriat-o pe „tovarășă”