Gina Pistol
Gina Pistol

Gina Pistol şi Smiley se cunosc de 20 ani, dar formează un cuplu abia din 2017.  Îi cunoaște o Românie întragă, se iubesc, se înțeleg și își împart treburile casnice. Discută cu ușurință despre relația dintre ei și, cu aceeași ușurință, ambii recunosc că încă nu au reușit să se plictisească. Și asta în ciuda pandemiei.

Au fost numeroase discuții, speculații și întrebări venite din partea fanilor: sunt sau nu sunt împreună, este doar o imagine, o prietenie sau un început. Cu toate acestea, mulți și-au dat seama că sunt împreună de mult timp, dar prezentatoarea „Chefi la cuțite” preferă discreția.

Întrebată despre relația începută relativ tardiv, Gina Pistol a răspuns că preferă calmul și se consideră un om absolut normal, contrar faimei sau a vieții din fața reflectoarelor.

”De ce ne-au trebuit trei ani? Pentru că este o poveste normală, ca orice altă poveste dintre un el și o ea. Nu ne place ca fiecare să-și dea cu părerea cine e mai bun pentru mine sau cine e mai bun pentru el. Oamenii tind să facă lucrul ăsta și cumva ne-am protejat!”, a mărturisit Gina Pistol.

Trecând de la discreția mult promovată, la veștile care nu pot fi ascunse, Gina Pistol şi Smiley au anunțat că vor avea o feţită. Vestea a fost făcută publică seara trecută, la patru luni de la primul test de sarcină şi după ce toate analizele primului trimestru au arătat că lucrurile merg aşa cum trebuie.

“Mă bucur că trăiesc tot ce trăiesc acum… Vreau să copilăresc alături de copilul meu. Să fiu genul ăla de mamă cool. Nu o mamă care devine cucoană și tanti. Vreau să fiu prietenul copilului meu, îndrumătorul lui…”, explică Gina în privința statutului de viitoare mămică.

Citește și: Halep i-a cumpărat un cadou tatălui ei. De ce s-au enervat fanii?

#News

Foto