Dragnea poate munci… la Rahova

Depinde doar de starea sa de sănătate pentru a putea lucra în atelierul auto al penitenciarului

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a anunțat un nou succes al bunului său prieten, Liviu Dragnea. Potrivit lui Ștefănescu, fostul lider al social democraților are voie să muncească, la Rahova, după ce avocata Teodosiu a obținut acest drept în instanță. De acum,  depinde doar de starea sa de sănătate pentru a putea lucra în atelierul auto al penitenciarului.

„Avocatul Flavia Teodosiu a reușit, azi, sā obtinā la Curtea de Apel București suspendarea deciziei abuzive a ANP, pe baza cāruia i-a fost retras dreptul la muncā! Vā reamintesc cā sancțiunea i-a fost datā in urma unui interviu dat in presā! Pentru cā Liviu Dragnea nu are voie sā vorbeascā și nu are drepturi de nici un fel! Pentru cā actuala putere incā tremurā de spaimā doar când i se pronuntā numele! Bravo, Flavia! Ai reușit sā indrepți un abuz infiorātor și ai demonstrat cā existā magistrați care aplicā corect legea!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

Decizia Penitenciarului a a-i suspenda dreptul la muncă a venit în urma interviului acordat Ancăi Alexandrescu, despre care conducerea penitenciarului susține că nu a avut autorizația necesară.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citește și: Lui Dragnea i s-a făcut dreptate. Are voie să muncească la… Rahova

#News