Sursa foto: Facebook/ Theo Rose

Cunoscută publicului larg pentru talentul muzical și stilul ei unic, Theo Rose a reușit să câștige inimile milioanelor de români. Artista a declarat că nu mai are probleme cu banii, precizând că pentru un singur concert de 45 de minute primește aproape 4.000 de euro.

De asemenea, Theo Rose nu merge singură la evenimente, mărturisind că de multe ori își dublează suma de pe urma dedicațiilor. Acesta a spus că după ce a împlinit vârsta de 18 ani a început să își semneze singură contractele.

 „Eu pe părinții mei nu i-am lăsat niciodată să se bage, am semnat contracte de capul meu, după ce am făcut 18 ani. Mai și scria că trebuia să consult un avocat și eu nu consultasem pe nimeni”, a declarat Theo Rose, potrivit Libertatea.ro.

Theo Rose nu are de gând să investească banii câștigați

Totodată, cântăreața a mai spus că nu e interesată de afaceri, precizând că are destui bani pentru a trăi și a se bucura de viață. Mai mult, pandemia de Covid-19 a afectat-o pe plan profesional, dar a reușit să se mențină pe linia de plutire.

„Și eu fac bani, mulțumesc lui Dumnezeu că îmi permit lucruri la care înainte doar visam, dar nu-mi pasă de partea asta de business și de bani. Am bani strânși și nu fac nimic cu ei. «Lasă că e pandemie, ce să faci». De ce să investesc dacă nu sunt afaceristă?! Eu acum sunt cântăreață, nu știu să fac afaceri”, a declarat  Theo Rose.

Cântăreața a povestit că pe lângă banii pe care îi face din muzică, de ceva vreme a reușit să cucerească și internetul, fiind plătită pentru campaniile publicitare pe care le face pe rețelele de socializare.

 „Pe feed costă (n.r. – postarea) 950 de euro, o serie de instastory plus tag pentru client costă 500 de euro, un video pe feed e 1.200 de euro și o postare pe feed e 950 de euro”, a mai spus Theo Rose.

Reamintim că artista a participat la emisiunea „Bravo ai Stil- Celebrities” unde  a ocupat locul al doilea.

Citește și articolul: Theo Rose, amenințată cu moartea