Al Bano
Al Bano. Sursa foto: dcnews

Celebrul cântăreț Al Bano Carrisi vine în ajutorul refugiaților ucraineni. La moșia lui Al Bano Carrisi de la Cellino San Marco, situată în zona Brindisi, vor fi găzduiți trei refugiați ucraineni. Este vorba de o mamă cu fiica ei și un băiat de 17 ani, relatează ziarul La Stampa.

Cântărețul italian a decis, în urmă cu câteva zile, să își anuleze concertele pe care urma să le susțină în Rusia. El a condamnat invadarea Ucrainei, dezvăluind că este dezamăgit de Vladimir Putin, un personaj pe care spune că „l-a admirat mult în trecut”.

Cântărețul a mai spus că una dintre verișoarele sale are de ani de zile relații cu comunitatea ucraineană, urmând să sosească un grup de cinci persoane, dintre care trei vor locui în casa lui, lucru care i se pare corect și echitabil.

Al Bano se distanțează de liderul rus pe care l-a apreciat foarte mult în trecut, o apreciere pentru care a fost inclus ( includere anulată ulterior) pe lista neagră a Ucrainei.

„Am cântat pentru Putin, mi-a plăcut în trecut, dar acum nu-mi mai place şi mi-a părut rău să aud zilele acestea că sunt definit „prietenul lui Putin. Din păcate nu sunt prietenul lui, altfel l-aș fi sfătuit să lase să vorbească inteligenţa”, a declarat Al Bano.
Cântăreţul Al Bano Carrisi are şase copii din două căsătorii, unul dintre ei fiind dat dispărut.
Din căsătoria cu Romina Power au venit pe lume Ylenia ( care se crede că a murit în New Orleans, în 1993, în circumstanţe încă neclare), Yari, Cristel şi Romina jr . Din relaţia cu Loredana Lecciso s-au născut Jasmine şi Albano jr (cunoscut sub numele de Bido).

În 1970, Al Bano se căsătorește cu Romina Power. De-a lungul anilor, reușește să se impună în topurile europene și sud-americane. Reușește să câștige 26 de discuri de aur și 8 de platină. În 1982 stabilește un adevărat record pentru țara sa, cu patru cântece aflate simultan în topul italian. Doi ani mai târziu, artistul câștigă trofeul de la San Remo, alături de Romina Power, cu piesa „Ci sara”.

Bianca Dragușanu încă nu răspunde provocărilor