Bianca Drăgușanu (Instagram)

Bianca Drăgușanu a fost provocată în urmă cu câteva luni, de Cătălin Măruță, să își arate fața nemachiată, live, iar răspunsul vedetei a fost, unul pe măsură. „Dacă mă plătești bine, o fac, dar nu o să fac nimic gratis ca să demonstrez ceva cuiva. Am mai făcut asta în urmă cu mult timp la o emisiune. Eu sunt frumoasă oricum. Nu am nici gene, mi-am aplicat doar acum, dar le dau jos”, a fost răspunsul Bianca Drăgușanu.

Invitată la Teo Show, de la Kanal D, la scurtă vreme după ce și-a „topit” buzele, Bianca a fost din nou provocată, de data aceasta de Bursucu, colegul de platou al lui Teo Trandafir. Însă vedeta a refuzat, spunând că nu se simte prea bine, în pielea sa. „Nu vreau să mă demachiez, m-am chinuit o oră să le conturez ca să pară mai mari. Nu mă simt bine cu mine acum, ca să fac asta”, i-a răspuns aceasta „provocatorului”.

Captură video emisiunea Teo Show (Kanal D)

 Dar chiar și așa, aflată în perioada de tranzit dintre vechea și cea mai recentă variantă a sa, Bianca are o stimă de sine la cote înalte. „Eram frumoasă, dar acum sunt și mai frumoasă. Înainte aveam crenvurști, nu buze, eram injectată pe lateral. Parcă și modul în care vorbesc este diferit. Prima săptămână după operație a fost cea mai grea, acum sunt bine. Voi merge din nou la medic pentru a mă injecta, dar altfel. Acum vreau o guriță mai mică!”, a mai spus în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Trecând peste faptul că nu se află în cele mai bune relații cu Măruță, pe care la un moment dat l-a numit „pervers”, un om care „urmărește doar să te pună într-o lumină proastă”, condiția pe care i-a pus-o acestuia pentru a-i accepta provocare nu trebuie să mire sau să ia prin surprindere pe nimeni, având în vedere că Bianca își vinde imaginea pe bani buni. Unul dintre cele mai „bănoase” contracte, de nu mai puțin de 100.000 de euro este pentru a face reclamă unui studio de videochat.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-ar arăta adevărata față