Sursa foto: Zu TV

În 2022, faimosul cântăreț de muzică latino, Maluma, revine în țara noastră pentru a susține un concert pe data de 8 aprilie, la Romexpo.

Maluma vine pentru a doua oară în România, după ce, în urmă cu trei ani, fanii muzicii latino s-au bucurat de hiturile artistului în prima zi a festivalului El Carrusel. În luna septembrie, artistul a decis să pornească într-un turneu mondial de promovare a noului album, care se va încheia în vara anului 2022.

Maluma pregătește o serie de surprize publicului din România

Scena rotundă din mijlocul sălii, conceptul noului turneu, va face ca Maluma să aibă o legătură mai apropiată cu fanii. Artistul columbian s-a remarcat în 2011 prin melodia Faradulera, iar un an mai târziu a lansat primul său album numit „Magia”.

Artistul a devenit cu adevărat faimos după lansarea celui de-al doilea album, „Pretty Boy, Dirty Boy”, placat cu 8 discuri de platină. Cântărețul a colaborat până acum cu artiști de nivel mondial, cum ar fi Jennifer Lopez, Madonna, Shakira și Ricky Martin.

Mai mult, el a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria „Best Latin America Central Act”, dar și la gala Latin Grammy Awards, pentru „Best New Artist”. Ultimul său disc a fost deja placat cu șapte discuri de platină și a intrat în toate topurile internaționale.

Persoanele care doresc să meargă la concertul artistului columbian își pot achiziționa biletele online de pe www.iabilet.ro, dar și în magazinele Flanco și terminalele Selfpay.

Prețurile încep de la 194 de lei și pot ajunge până 700 de lei. De asemenea, fanii Maluma au posibilitatea să achiziționeze bilete și la categoria VIP, la prețul de 756 de lei.

Biletele au fost puse în vânzare de astăzi, 21 decembrie 2021, iar organizatorii show-ului Maluma de la București vor prezenta mai multe detalii în curând.

Reamintim că artistul columbian a avut avut primul său concert în țara noastră pe data de 30 iunie 2018, la Romexpo, București.

Maluma este considerat de criticii muzicali ca fiind unul dintre artiștii de muzică urbană „cu cel mai mare impact” în America latină.

Cât te costă ca la nuntă să dansezi pe muzica lui Smiley și nu pe „brașoveanca”