Cât te costă ca la nuntă să dansezi pe muzica lui Smiley și nu pe „brașoveanca”

De acești bani, artistul promite un show ca la carte

Foto: Facebook Smiley

Te-ai săturat de „brașoveanca” sau de „dansul pinguinului”? Poate ai vrea să-l inviți pe Smiley la nunta ta sau la botezul copilului tău, pentru a anima atmosfera și pentru a avea parte de un eveniment deosebit.

Cu toate astea, trebuie să ții cont de faptul că Smiley „nu e deloc ieftin”. De altfel, asta își poate închipui oricine, de vreme ce cântărețul are în spate o carieră muzicală de succes, întinsă pe aproape două decenii, timp în care popularitatea acestuia a crescut exponențial. În plus, artistul este, de asemenea, și co-prezentator la emisiunea de succes „Românii au Talent”, alături de Pavel Bartoș. Cu alte cuvinte, nu există om din România care să nu fi auzit de Smiley, fie că îi place muzica lui, fie că nu.

Cât cere Smiley pentru un eveniment privat?

Potrivit Cancan.ro, Smiley ar cere pentru un singur eveniment privat, indiferent dacă vorbim despre o nuntă, un botez, ori despre o zi de naștere, nici mai mult, nici mai puțin de 7.000 de euro.

Cu toate astea, clientul poate fi sigur că de banii aceștia va primi show-ul complet, întrucât artistul este cunoscut ca fiind un perfecționist, prin definiție. Conform spuselor celor care au apelat deja la serviciile lui muzicale, Smiley ar avea un talent aparte de a-i face pe spectatori să se simtă bine, incluzându-i, de cele mai multe ori, și pe aceștia în fredonatul melodiilor sale, devenite celebre. Cu alte cuvinte, distracție și voie bună.

Cât te costă ca la nuntă să dansezi pe muzica lui Smiley și nu pe „brașoveanca”
Foto: Fanatik.ro

Atunci când vine vorba despre soția artistului, Gina Pistol, am aflat, tot conform sursei menționate anterior, că prezentatoarea TV cere 800 de euro pentru a-ți prezenta evenimentul privat.

Mai mult, fratele lui Smiley este și el parte din echipa celor doi, lucrând la aceeași casă de discuri ca artistul.

Citește și: Gina Pistol o ferește pe Josephine de blitzuri