Alec Baldwin a omorât un om și a rănit un altul

Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale noului său film, „Rust”. Actorul este în stare de șoc

NEW YORK, NEW YORK - OCTOBER 21: Actor Alec Baldwin attends the Build Series to discuss "Motherless Brooklyn" at Build Studio on October 21, 2019 in New York City. (Photo by Jim Spellman/Getty Images)

Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare al celui mai nou film western în care joacă Alec Baldwin. Acesta a tras cu o armă de recuzită și, în urma focului, directorul de imagine Halyna Hutchins a decedat, iar regizorul Joel Souza a fost rănit grav.

Alec Baldwin este în stare de șoc

În urma incidentului, actorul Alec Baldwin a intrat în stare de șoc, astfel că nu a fost capabil să dea nicio declarație.

„Sunt atât de trist că am pierdut-o pe Halyna. Şi atât de furios că asta se poate întâmpla pe un platou de filmare”, a scris Adam Egypt Mortimer, regizor al filmului „Archenemy”, pe Twitter. „A fost un talent strălucit, complet dedicat artei şi filmului”, a completat acesta.

Tragicul eveniment a făcut, rapid, ocolul canelor de socializare:

La rândul ei, poliția din din New Mexico investighează condițiile în care au fost împușcați cei doi, de vreme ce arma nu ar fi trebuit să fie periculoasă, fiind vorba despre un obiect de recuzită.

Filmările la filmul „Rust” ar fi urmat să se încheie în luna noiembrie. De menționat că Alec Baldwin a mai colaborat cu regizorul Joel Souza și în trecut, pentru pelicula „Crown Vic”.

Citește și: Dan Negru ar fi putut să fie șeful Andreei Esca