Oana Zăvoranu continuă lupta cu „mocangiii”

Care este topul „influencereală pe prosteală” realizat de Zăvo

Oana Zăvoranu, cea care a pornit o luptă acerbă împotriva mocangiilor, indiferent că sunt ele sau ei, le „bate obrazul” acestora și le arată cum trebuie să se comporte, „pă barosăneală”. Concret, în weekendul trecut a fost la Mamaia, ocazie cu care a participat și la un eveniment privat alături de Ilie Năstase și soția acestuia, Ioana. Și ca distracția să fie completă a și postat pe rețelele de socializare atât poze, cât și sfaturi pentru cei pe care îi consideră „mocangii” doar pentru că fac reclame la diverse produse ori servicii.

„Am ajuns la mare.. că tot se poartă așa, vă fac și eu un Story pă barosăneală, dar nu cum fac mocangiii, că eu nu vă pun@. Eu vă arat doar cum se stă așa pe șmecherie cu 500-600 de euro pe noapte. Nu contează unde, că atâta vreme cât plătesc nu trebuie să pun@. Ați înțeles mocangeoaicelor, uite am făcut un Story pentru voi. Va pupă tare de tot, Oana Boss”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu, potrivit WOWbiz.

Oana Zăvoranu și topul influencerilor, pe bani

De altfel, Oana și-a făcut un obicei de a-i „toca” pe influencerii din România, tocmai pentru că se „vând” prea ieftin. „După 8 luni de tocat mocangiști și mocangioaice, tragem linie și facem un top corect și corespunzător al celor mai mocangioi dintre mocangioi! La categoria grea – influencereală pe prosteală – îi premiem azi pe ăia care au rupt normele la aronduri, giveawayuri si vrăjeli pentru gâște”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram, chiar înainte de intrarea ei în vacanță.

Potrivit Oane Zăvoranu, în Top 5 „Mocăngeală”, Oana Roman se află pe primul loc, fiind urmată de Gabriela Cristea și Dorian Popa. Clasamentul  este completat de Anda Adam și Adelina Pestrițu.    

Citește și: Oana Zăvoranu „toacă” influencerii din România