Horoscop azi, sâmbătă 6 august 2022

Cel mai bun horoscop, corect și usor de citit.

Unghiul astrologic determinant al zilei este redat de către opoziția Lunii de pe Scorpion cu planeta Marte de pe Taur. Acest eveniment celest ne vorbește de trăsături ce țin de: duritate, impulsivitate, combativitate, irascibilitate și rea-credință. Pentru a mai tempera energia astrologică cam nefastă a acestei zile, ar cam fi necesar să ne dezvoltăm în principal unele trăsături ce țin de reziliență emoțională și psihică.

BERBEC

Vi se preconizează o zi cumva mai tulbure sub raport afectiv, sentimental, putând fi supuși unor presiuni destul de mari. Totodată, astrele vă arată și o potențială pierdere sub raport financiar, bănesc!

TAUR

Persoana iubită se poate arăta cumva mai capricioasă și instabilă per ansamblul zilei. Nu este o zi de bun augur nici entru afaceri sau alte ipostaze ce țin de parteneriate. Vă puteți arăta și cumva mai aspri și dificili.

GEMENI

Se pot reliefa unele dificultăți în relația cu o colegă mai matură de la locul de muncă. Totodată, ar fi înțelept să fiți ceva mai atenți cu sănătatea, în special când discutăm de probleme legate de maxilar, de gât și de umeri.

RAC

Din păcate, puteți avea parte de o zi cumva mai tensionată în viața romantică. Se pot ivi și mici probleme în relația cu copiii! Astrele mai preconizează și un potențial conflict cu un prieten relativ mai tânăr.

LEU

O femeie mai matură din familie poate avea parte de unele mici necazuri. Totodată, și dumneavoastră puteți resimți astăzi unele sentimente mai puțin pozitive! Vi se pot reliefa și unele lezări sub raport profesional, social!

FECIOARĂ

Încercați să fiți ceva mai concentrați, dar și mai realiști, sub raport mental, intelectual, pentru a nu lua mai apoi unele decizii teribil de nepractice. Nu este o zi de bun augur pentru călătorii la mare depărtare!

BALANȚĂ

Puteți avea parte de unele mici neajusuri când vine vorba de bani, de resurse. Totodată, vi se mai relevă un risc destul de semnificativ de incidente ori accidente, așadar vă recomand să optați pentru mai multă atenție și precauție!

SCORPION

Astrele vă preconizează o dispoziție mai agitată și cam dificilă per ansamblul acestei zile, fiind necesar să căutați să vă echilibrați starea afectivă! Din nefericire, se arată un risc destul de înalt de ceartă în viața maritală! 

SĂGETĂTOR

O femeie cumva mai în etate poate încerca să vă saboteze per ansamblul zilei! Puteți resimți și o stare afectivă mai turbulentă și neașezată. Se mai pot reliefa și unele probleme ce țin de ipostaza sănătății!

CAPRICORN

Fiți ceva mai diplomați și mai controlați în relația cu prietenele, pentru a nu se ajunge la vreun conflict! În cele ce țin de viața romantică, aștrii zilei vă preconizează unele evenimente cam dure!  

VĂRSĂTOR

Nu este o zi tocmai favorabilă pentru importante întreprinderi de ordin social, public! Imaginea dumneavoastră socială poate cunoaște o ușoară deteriorare! Există un risc semnificativ și de conflict în familie!

PEȘTI

Vă puteți arăta destul de schimbători, dar și cam superficiali, când discutăm de idei și chiar și principii de viață. Fiți ceva mai grijulii la călătorii mai lungi! Vă poate parveni și o veste destul de nefastă!

Horoscop HashtagNews