Neatza cu Răzvan și Dani

Răzvan Simion și Dani Oțil se trezesc de ani de zile la „ore mici” pentru a încânta publicul în matinalul de la Antena 1 și fac acest lucru bine, dar nu pe bani puțini. Potrivit Capital, fiecare dintre cei doi are un onorariu de aproximativ 10.000 de euro. Pe lângă succesul de care se bucură pe „micile ecrane”, Răzvan și Dani sunt căutați și pentru prezentarea diferitelor evenimente, fie că e vorba de  festivaluri muzicale sau concerte, pentru care sunt plătiți chiar și cu 1.500 de euro de fiecare, pe eveniment.

Răzvan și Dani, relație cu „state vechi”

Matinalii se completează foarte bine, relația celor doi fiind una cu vechime, încă din adolescența lor, așa că există și o „chimie” specială între ei. „Se întâmplă foarte des să avem astfel de discuții, mai ales în ceea ce privește momentele din emisiune. El este un artist, iar eu sunt un om calculat, pragmatic. Întotdeauna, când discutăm despre asta, Răzvan vrea să facă totul cât mai spectaculos, cât mai pompos. ar eu mereu cer detalii tehnice, întreb câte minute durează, cum se realizează și așa mai departe. Când văd că se enervează îi spun: Bine, facem cum zici tu, dar prezint eu momentul!”, a declarat Dani Oțil, recent, citat de Cancan.

Dani Oțil s-a întâlnit cu viitoarea sa soție chiar pe platourile A1

Platoul de televiziune ale A1 a fost de bun augur pentru Dani și pe plan personal. Acesta a întâlnit-o pe Gabriela, cea care acum îi este soție, chiar la „locul de muncă”.

„În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea”, a povestit Gabriela Prisăcariu fanilor care erau curioși cum s-a cunoscut aceasta cu Dani, potrivit Viva. Gabriela se află pe „ultima sută de metri” înainte să nască primul copil al cuplului.

Citește și: Cât te costă ca la nuntă să dansezi pe muzica lui Smiley și nu pe „brașoveanca”