Bianca Drăgușanu / foto: Instagram

Bianca Drăgușanu a mărturisit recent că este imaginea unui studio de videochat, iar contractul pe care l-a semnat este cel mai valoros contract al său. Mai mult, că banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat.

În emisiunea lui Teo, de la Kanal D, Bianca Drăgușanu a dezvăluit și valoarea acestui contract de imagine. Nici mai mult, nici mai puțin de 100.000 de euro, pentru trei luni.  Iar imaginea sa a împânzit Capitala, la orice colț de stradă vezi o „Biancă”, iar sloganurile sunt care mai de care mai „atrăgătoare”. De la „Ai văzut Parisul doar în filme?” ori „Salariului tău îi lipsește o cifră”, la „Încă aștepți pensia bunicii?”, iar pentru toate astea Bianca te sfătuiește să îți schimbi jobul.

Foto Cancan

 Citește și: Bianca Drăgușanu nu face compromisuri pentru bani

„100.000 de euro am luat pe contractul cu firma de videochat, pe trei luni! Oficial pot să spun că îmi merge foarte bine. Am decis să-l prelungesc pe alte trei luni, așa că voi mai lua încă 100.000 de euro! E un contract de imagine, am acte, am tot!”, a dezvăluit Bianca, la „Teo Show”. Totodată, mesajul transmis de blondă este unul cât de poate de clar: banii sunt motivul principal pentru care femeile ar trebui să lucreze într-un studio de videochat.

De altfel, aceasta face un act de bravadă din faptul că deși are doar „școala vieții” câștigă mai mult decât prietenele ei, care cu două facultăți sunt „doar” vânzătoare. Da, ce să spunem, chiar este un exemplu pentru multe fete din țara asta.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine”, a spus Bianca Drăguşanu, în exclusivitate pentru emisiunea ShowBlitz, citată de PlayTech.

Citește și: Nicio surpriză: Bianca Drăgușanu nu crede în școală!