Lia Olguța Vasilescu

A fi sau a nu fi suspendată din PSD? Care-i adevărul, de fapt?

Dacă la începutul acestei săptămâni vorbeam despre suspendarea Sorinei Pintea din PSD la cerința liderului filialei Maramureș, iată că vine acum Lia Olguța Vasilescu să dezmintă totul. Pesemne, treaba asta nu ar fi una adevărată, întrucât nu s-a întâmplat într-un cex, ci într-o întâlnire mai mult sau mai puțin amicală a liderilor PSD din teritoriu.

Acum, noi nu știm ce să mai credem, „a fi sau a nu fi Sorina Pintea suspendată din PSD?”, fiind întrebarea zilei. Caz în care ce spune doamna Vasilescu este adevărat, de ce Marcel Ciolacu nu s-a sesizat mai devreme? Nu de alta, dar informația s-a tot propagat în presă! De ce era nevoie să vină Olguța Vasilescu și să infirme suspendarea?

Ori o fi vorba de vreo strategie politică rezultată din regrete, după ce opiniei publice a început să-i verse o lacrimă? Nu de alta, însă aceeași opinie publică a trecut cu viteza luminii de la revolta împotriva luării de mită a Sorinei Pintea, la mila excesivă pentru boala autoimună a acesteia, totul coroborat cu un set de cătușe la vedere.

Urmează să aflăm adevărul, desigur. Până atunci, haideți să vedem ce a declarat Lia Olguța Vasilescu:

”Mi-am întrebat colegii de partid care au participat la acea şedinţă dacă s-a votat vreo suspendare a Sorinei Pintea. M-au asigurat că nu. În primul rând acolo nu a fost o şedinţă CEx ca să poată să ia o decizie.

A fost o şedinţă informală cu preşedinţii de organizaţii, s-a discutat, normal, şi despre cazul Pintea, dar nu a fost luată niciun fel de decizie în acest sens. Asta ca să terminăm cu minciuna care s-a tot rostogolit în spaţiul public cum că PSD a votat suspendarea sa”, a declarat Olguţa Vasilescu pentru România TV.

Citește și: Medicul Ion Duvac, despre boala autoimună a Sorinei Pintea

#News