Foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu e omul acela politic care a dat tonul răzmăriței contra măștilor de protecție. După ce și-a dat masca jos, acuzând că masca îl face să tușească, alți și alți membri de partid au binevoit să iasă în public fără măști, spre disperarea ministrului de Interne, Marcel Vela care, de altfel, i-a și apostrofat pe aceștia la momentul respectiv.

Însă revenind la Marcel Ciolacu, acesta acuză că PSD nu are de gând să mai suporte purgatoriul stării de alertă încă două luni de acum încolo, ironizându-l pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru și acuzându-l de interese ascunse care să favorizeze „interesele liberalilor”.

Ciolacu, ironic la adresa lui Tătaru: „să-i fim și recunoscători pentru asta”

”Ministrul sănătății ne anunță că vom reveni la o viață “relativ” normală abia din august și vrea, probabil, să-i fim și recunoscători pentru asta. Adică să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei.

Să le ascultăm rabdători promisiunile mincinoase și să le urmărim aprobator gafele ce provoacă haos în întreaga societate românească. Dacă așa văd consensul pentru scoaterea țării din criză se înșeală: eu și colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu așa ceva.”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: PSD spune că PNL minte și, în general, nu face nimic

Citește și: Grindeanu îi oferă susținerea lui Ciolacu

#News