Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu îl acuză pe Cîțu cum c-ar fi cam mincinos – și nu oricum, ci patologic

Marcel Ciolacu îl acuză pe Florin Cîțu după ce tocmai a aflat că acesta nu ar fi depus încă un plan pentru reducerea deficitului bugetar. De gol l-ar fi dat pe Cîțu chiar Comisia Europeană.

Marcel Ciolacu, dixit:

„Cîțu accelerează direct spre zid! Pentru că asta înseamnă să ignori declanșarea procedurii de #deficit excesiv și, pe deasupra, să minți că ai ”negociat” cu Bruxelles-ul. Comisia Europeană a spus clar: NU a primit vreun plan de la autoritățile române pentru reducerea deficitului.

Planul lui Cîțu pentru români e simplu. Să taie veniturile și să crească taxele. Și să dea apoi #vina pentru acestea pe Comisia Europeană!

Concluzia: Cîțu, un mincinos patologic. Atât a putut propune #PNL ca premier în goana lor nebună și surdă după anticipate. Cum să votezi o catastrofă?!”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook.

Astfel, Marcel Ciolacu pare că dorește, prin postarea sa, să-și motiveze viitorul vot negativ din parlament, ca nu care-cumva să-l creadă cineva rău-voitor atunci când o va face. În opinia lui Ciolacu, PNL are o singură dorința, iar ea, dorința, constă în alegerile anticipate. Asta, așa, fără să țină cont de nevoile poporului, de taxe, de impozite și de riscurile la care supune această țară.

Citește și: Olguța Vasilescu are parte de susținere full-option din partea lui Ciolacu

#News