primaria Craiovei
Lia Olguța Vasilescu

Olguța Vasilescu, fostul ministru al Muncii, cât și fostul primar al Craiovei, tocmai ce-a privit undă verde din partea șefului Ciolacu. Cu toate că aceasta face parte din vechea gardă de locotenenți ai lui Liviu Dragnea, se pare că a știut să se adapteze vremurilor în care trăiește și să se lepede de Liviu la momentul potrivit. Altfel nu-mi explic cum de-a putut să-și calce peste cuvânt și să-l lase pe Liviu nenășit.

Cum loialitatea se premiază pe oriunde, iată că Lia Olguța Vasilescu a primit ceva la schimb pentru bunăvoința de care a dat parte, vis-a-vis de noua conducere a PSD. Marcel Ciolacu o susține full-option, alăturând de numele acesteia termeni ca „meritocrație” și „candidat foarte bun pentru Craiova”. Pentru că da, despre asta este vorba, șeful interimar al PSD a declarat că Olguța Vasilescu va primi toată susținerea pentru a candida la un nou mandat de primar în Municipiul Craiova.

„Lia Olguţa Vasilescu este colega mea de partid, cu performanţe politice alături de Claudiu Manda, vorbim de meritocraţie… e candidată la municipiul Craiova. Cu un mandat la Ministerul Muncii, eu îl consider foarte bun. Nu am auzit pe cineva atacând-o de ce a făcut la minister, am auzit că este atacată că este PRM-istă. Va fi o primăriţă de excepţie. Şi pe doamna Gabriela Firea, urmează să am mâine o discuţie mai aplicată”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24.

„În fiecare partid este o aripă PRM. Este şi normal să existe, nu înţeleg uimirea, e normal să existe în fiecare partid o astfel de aripă. Important este cât este de dominantă, ea se adaptează cerinţelor populaţiei. Să vorbim concret, există un dublu standard între produsele din Europa şi produsele din România. Reţeta de Coca Cola de la Bruxelles este diferită decât sticla de Coca Cola din România, cea din România a devenit aproape mai scumpă decât cea de la Bruxelles. Pasta de dinţi! Reţeta e diferită în Europa. Roşiile au alt gust”, a adăugat Ciolacu.

Citește și: Nașa și cu nașu’ nu mai vor cu pârnăiașu’

#News