Cum pentru mulţi români timpul liber nu înseamnă numai mall, restaurante şi plimbări prin parc, adesea aceştia aleg, din fericire, să pună mâna pe o carte, să o deschidă, dar mai important, să o şi citească. Astfel, putem observa tot mai mulţi tineri cum în loc de a avea căştile în urechi, se delectează în metrou cu o foarte bună lectură.

Având în vedere aceste aspecte constatate în ultimul an, am decis să vă prezentăm topul celor mai vândute cărţi ale editurii Humanitas în 2019.

1. Elizabeth Gilbert, Oraşul fetelor, Bestseller New York Times. Traducere şi note de Anca Bărbulescu

2. Simona Tivadar, Medicină, nutriţie şi bună dispoziţie.

3. Radu Paraschivescu, Orice om îi este teamă. Un partid, doi ani şi trei premieri.

4. Radu Paraschivescu, În lume nu-s mai multe Românii (planetei noastre asta i-ar lipsi).

5. Tatiana Niculescu, Regele şi Duduia, Carol II şi Elena Lupescu dincolo de bârfe şi clişee.

6. Jurnalul Annei Frank. Versiune definitivă editată de Mirjam Pressler şi autorizată de Anne Frank Fonds. Traducere şi note de Gheorghe Nicolaescu.

7. Cristian Preşură, Fizica povestită.

8. Francesc Miralles, Héctor García (Kirai), Ikigai, Secrete Japoneze pentru o viaţă lungă şi fericită. Traducere de Camelia Dincă.

9. Elizabeth Gilbert, Mănâncă, roagă-te, iubeşte. Ediţie aniversară, cu o nouă prefaţă a autoarei. Traducere de Alexandra Baciu.

10. Dominica Petrovai, Iubeşte şi fii iubit(ă). (Aproape) totul despre relaţia de cuplu. Cuvânt înainte de Mircea Miclea.

Aşadar, dacă doriţi un moment de răsfăţ prin cultură, alegeţi unul din titlurile de mai sus pentru o experienţă cu totul aparte.

#news