Denisa de la Bambi, nuntă pe Riviera Franceză

My Geisha a spus „Da”, la Nisa

Denisa Tănase (Bambi) și Mircea Brânzei s-au căsătorit, într-un cadru de poveste, pe Riviera Franceză, la Nisa, relatează WowBiz. Foarte rezervați în ceea ce privește viața privată, cei doi care formează un cuplu încă din 2017, au reușit să își organizeze „nunta de vis”, fără să dea prea multe detalii pe parcursul acestui demers. De altfel, la oficierea relației alături de ei au fost puțini invitați, prietenii foarte apropiați și rudele importante, confirmarea evenimentului a fost făcută pe rețelele de socializare de prieteni care au fost la Nisa.

Deși se află la al doilea mariaj, Denisa și-a dorit să marcheze momentul cât mai bine cu putință, de data aceasta a avut parte și de slujba religioasă, pe care în urmă cu ceva vreme o considera „vinovată” de eșecul căsătoriei cu medicul Brotac.

Denisa Tănase a purtat o rochie simplă, dar elegantă, din tafta albă, care i-a pus în evidență atât zona bustului, cât și talia, fără prea multe accesorii. Iar buchetul de mireasă, format doar din bujori albi a întregit „tabloul de nuntă”, fiind oarecum în contrast cu costumul elegant și sofisticat al mirelui.

Denisa se visează mamă, dar mai așteaptă

În urmă cu ceva timp, Denisa Tănase a recunoscut că atât ea, cât și Mircea vor să devină părinți, însă lasă lucrurile să-și urmeze cursul firesc, iar la acel moment chiar ea va face anunțul.

Până atunci, Denisa se bucură de succesul pe care „puiul” ei îl are, afacerea cu parfumuri. Denisa este creatoarea brandului „My Geisha”, care a pornit în urmă cu câțiva ani. „Probabil aș fi rămas doar o consumatoare de arome dacă nu aș fi fost încurajată să fac mai mult de atât de către prietenul meu (n.r. Mircea, cel care i-a devenit soț), care într-un restaurant grecesc mi-a schițat un fel de plan de business pe un șervețel și m-a îndemnat să transform ideea de a lansa un parfum, în realitate”, declara Denisa, pentru Fashion Premium Magazin, în septembrie 2019.

Citește și: Oana Roman, curtată de fostul soț