Şoferi din județul Argeș, amendați pentru conducere sub influenţa alcoolului sau fără permis

Poliţiştii argeşeni au sancţionaţi şi doi şoferi care au condus agresiv.

Şoferi agresivi, care conduceau sub influenţa alcoolului sau fără permis, au fost depistaţi de poliţiştii din Argeş. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Argeş a anunţat că poliţiştii rutieri au depistat un bărbat de 51 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DJ 703K, pe raza comunei Mărăcineni, aflat sub influenţa alcoolului, potrivit digi24.ro.

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie”, a transmis IPJ Argeş. 

De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 29 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Banat din municipiu, iar în urma verificărilor în bazele de date ale Poliţiei Române, a rezultat că el figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Poliţiştii argeşeni au sancţionaţi şi doi şoferi care au condus agresiv. Astfel, un tânăr de 18 ani, din Stolnici, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei, din municipiul Piteşti, având un comportament agresiv în conducerea pe drumul publice, prin pornirea vehiculului de pe loc prin patinarea excesivă, în gol, a roţilor motrice. Totodată, tot pe Calea Craiovei din Piteşti a fost depistat şi un bărbat de 33 de ani, din Piteşti, care avea un comportament agresiv, prin ambalarea repetată a motorului. Cei doi au fost amendaţi cu câte 580 de lei fiecare şi au rămas fără permis pentru 30 de zile. Consumul frecvent de cartofi prăjiți crește riscul de depresie