Lorelei Bratu înfrânge prejudecățile și acceptă provocarea Asia Express

Modelul plus size, Lorelei Bratu, va concura în sezonul 4 al cunoscutei emisiuni de la Antena 1

Lorelei Bratu / Arhiva personală

Lorelei Bratu s-a confruntat, de-a lungul timpului, cu o sumedenie de prejudecăți, majoritatea dintre acestea având la bază faptul că tânăra are un pic mai multe kilograme decât se cere în lumea modei. Cu toate astea, fiind convinsă că și femeile supraponderale trebuie să fie reprezentate de cineva, Lorelei și-a asumat acest rol și a devenit activist pentru dreptul la normalitate al persoanelor „grăsuțe”.

Lorelei Bratu, concurent la Asia Express

Curajul de care dă dovadă Lorelei Bratu este pe cale de a trece noi bariere, întrucât tânăra de 31 de ani se pregătește să participe la emisiunea Asia Express, unde are posibilitatea de a-și testa limitele. În cadrul emisiunii, concurenților li se dă un singur dolar pe zi de cheltuială, bani din care trebuie să-și asigure atât cazarea peste noapte, cât și mâncarea. Comunicarea cu localnicii și puterea de persuasiune sunt calități esențiale, în astfel de cazuri.

Mai mult decât atât, competiția este una care are darul de a solicita fizic concurentul, astfel că participarea modelului plus size, Lorelei Bratu, în cadrul acesteia reprezintă o dovadă clară de curaj venită din partea acesteia.

„Nu vreau să fiu doar această grasă care se îmbracă drăguț, îmi doresc realmente să schimb ceva în percepția femeilor cu forme din țara asta. Aș vrea ca toate să se simtă mândre de corpul lor. Și să conștientizeze că nu trebuie să respecți vreun standard sau să te încadrezi într-un șablon impus de societate. Viața e prea scurtă să ne pierdem vremea cu insecurități și complexe. Cred ca româncele au nevoie de o imagine reală și autentică, în care să se regăsească. Să înțeleagă că celulita există și că vergeturile apar pe unde nici cu gândul nu gândești. Că multe femei se confruntă cu asta și e normal să fie și așa”, a declarat Lorelei Bratu, pentru life.ro.

Citește și: Cel mai mare defect al Andreei Mantea, dezvăluit!