Replici spumoase între Dani Oțil și Răzvan Simion. Ce și-au spus cei doi prezentatori

Când nimeni nu-i laudă, cei doi prezentatori se laudă între ei

Răzvan și Dani / Foto: Playtech.ro

Pe Dani Oțil și pe Răzvan Simion îi cunoaștem de când eram și noi mici, însă și ei. De 13 ani, cei doi prezentatori ne dau deșteptarea în fiecare zi lucrătoare, în cadrul emsiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune ce a înlocuit, la un moment dat, în grila Antenei 1, altă emisiune celebră și la fel de matinală, prezentată de Teo Trandafir și de Mircea Badea.

Astfel, cu 13 ani de emisie, aproape zi de zi, însă și cu vreo 30 ani de prietenie sinceră, cei doi, originari din Reșița, par să nu mai aibă secrete unul față de celălalt, fiind capabili să poarte orice fel de dialog, oricât de intim ar fi acesta. Mai mult decât atât, atât de buni prieteni sunt Răzvan și Dani, încât dialogurile „intime” ale celor doi se întâmplă, mai nou, inclusiv în cadrul emisiunii pe care o prezintă împreună, în văzul tuturor.

Dialogul dintre Răzvan Simion și Dani Oțil, cel care a atras atenția fanilor celor doi simpatici prezentatori

Dani Oțil: „Am citit undeva că, statistic vorbind, bărbații la 40 de ani sunt cei mai fericiți, că au stabilitate financiară și na…”

Răzvan Simion: „Ce ai, Dănuțe, te încearcă criza vârstei de mijloc?”

Dani Oțil: „Nu, că am avut-o la 32 de ani!”

Răzvan Simion: „Și eu am avut-o la 35 de ani. Noi am fost precoci de mici. Hai, că vă mai povestesc eu despre viața mea”, a fost dialogul dintre cei doi, citat de Playtech.ro.

Așa cum era de așteptat, remarcile spumoase nu s-au oprit aici, Dani Oțil ținând cu tot dinadinsul să-și complimenteze colegul și prietenul, întrebâdu-l, printre cuvinte, care este secretul său, de vreme ce, Răzvan Simion pare să arate foarte bine pentru un bărbat de 40 ani.

Dani Oțil: „Mamă, eu când mă uit în ochii tăi, ai sclipirea asta, Răzvane. Faci ceva acasă? Ai sală de forță? Ai masaj cu unt la interior? Ai o viață crazy, dar nu vrei să ne zici. Uite, ai pielea întinsă, arăți bine.”

Răzvan Simion: „Pâna la 40 de ani, înafară de motor, le-am făcut pe toate. Gata, îmi iau motor!”

Citește și: Oana Lovin, de la videochatistă, protestatară anti-mască și deținătoare de sparanghel, la prezentatoare TV