Actorul Florin Călinescu, totodată jurat la emsiunea de divertisment „Românii au Talent” nu pare a fi cel mai mare fan al Irinei Rimes. Ce-i drept, nu ne-am fi așteptat ca actorul să aibă, în colecția sa personală, vreun album aparținând cântăreței, însă comentariul său la adresa melodiei acesteia a reușit, în cursul serii trecute, să uimească pe toată lumea.

Mai exact, în emisiunea de aseară, Florin Călinescu a reușit să șocheze pe toată lumea atunci când a declarat despre una dintre piesele Irinei Rimes că ar fi „foarte proastă”, în momentul în care una dintre concurentele de la emisiune a ales să cânte această melodie.

În ciuda criticilor dure, Florin Călinescu a fost, totuși, singurul jurat care nu a apăsat butonul X

Cu toate că nu a apăsat butonul X, așa cum au făcut colegii săi din juriu, Florin Călinescu nu s-a abținut de la sinceritate nici de data aceasta, spunându-i concurentei că poate a fost dezavantajată de piesă, care este una „foarte proastă”. Mai exact, concurenta Eliza Budu a ales piesa „Nu știi tu să fii bărbat”, aparținând cântăreței Irina Rimes.

„Știi, te trezești câteodată într-o piață sau cumpărând ceva, sau vorbind cu cineva și nu știi ce cauți acolo. Așa și eu în momentul ăsta, jur. Scumpa mea, piesa e foarte proastă și de asta cred că ești dezavantajată. Nu știu cine o cântă și de ce”, a spus Florin Călinescu, citat de Cancan.ro.

Imediat după comentariul acestuia, Andra s spus: „Este piesa Irinei Rimes!”.

Citește și: Radu Vâlcan povestește cum a cerut-o în căsătorie pe Adela Popescu