Andreea Marin și Mihaela Rădulescu nu se înțeleg – e un lucru cunoscut. Cu toate că, cel puțin aparent, cele două par să aibă foarte multe lucruri în comun, fiind amândouă moldovence, prezentatoare de televiziune și foste soții ale aceluiași Ștefan Bănică Jr., femeile continuă un scandal care pare să țină din paleolitic. Se poate spune că o parte din generația de adulți a zilelor noastre a crescut cu acest scandal. Se certau acum 20 ani, se ceartă și acum și nimic, dar absolut nimic, nu pare să le convingă pe dive să renunțe la râcă și să ascundă securea războiului… de „100 ani”.

Antipatie reală sau „ciorbă reîncălzită”, de dragul revenirii în atenția opiniei publice

Nu putem ști exact dacă focul scandalului dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este întreținut de nevoia de publicitate și can-can, ori cele chiar se urăsc în mod real. Cert este că, cel puțin aparent, atât zâna suprizelor, cât și rivala sa proclamată, „duminicala” Mihaela Rădulescu, nu scapă nicio secundă să se vorbească una pe alta de rău și să împroște cu noroi, spre deliciul tuturor celor care gustă astfel de povești de război contemporan.

Andreea Marin susține că Mihaela Rădulescu ar fi obsedată de ea

„Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă… Dar după o asemenea apariție în presă… Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin, la Metropola TV, adăugând că nu ar exista un personaj mai intruziv decât Rădulescu. „Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu”.

„N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică… Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a declarat Andreea Marin despre rivala ei, potrivit Esquis.ro.

Citește și: Rusoaicele, dar mai ales rușii, au decis: Putin, cel mai sexy bărbat din Federație