Reîncepe bâlciul

În cazul în care nu ați reușit încă să vă reveniți după ultimele consultări ale partidelor cu președintele Iohannis, aflați că urmează altele. Uitați tot ce-ați aflat până acum despre subiect pentru că oricum evenimentele se succed cu viteza luminii. Ce e în trend și valabil astăzi, cu siguranță nu va mai fi mâine, și așa mai departe.

Astfel, în cursul zilei de miercuri reîncepe tevatura, Klaus Iohannis având parte din nou de o zi plină în care să stea și să asculte toate propunerile de prim-ministru ale partidelor politice.

Așadar, președintele se va așeza frumos la masa de negocieri și îi va invita, unul câte unul, pe toți reprezentanții partidelor, pentru a le asculta păsurile și propunerile legate de identitatea viitorului prim-ministru al României.

„După ce consult toate partidele parlamentare, ei îmi vor prezenta opiniile, opţiunile, poate unii vin chiar şi cu propuneri de candidaţi. Voi face o analiză şi dacă reuşim să ne lămurim, mai exact dacă reuşesc eu să mă lămuresc ce este posibil, s-ar putea să avem mâine deja o desemnare”, a afirmat, marţi, Klaus Iohannis.

Programul de astăzi al președintelui, pe ore. Sau când va reîncepe și cât va ține bâlciul

Ora 16:00 – PNL

Ora 16:30 – PSD

Ora 17:00 – USR-Plus

Ora 17:30 – UDMR

Ora 18:00 – PMP

Ora 18:30 – ALDE

Ora 19:00 – Grupul parlamentar PRO Europa

Ora 19:30 – Grupul minorităților naționale

Urmează să vă ținem la curent cu propunerile de premier ale tuturor partidelor.

Citește și: Raluca Turcan se simte intoxicată de PSD

#News