Adolescentă agresată sexual în toaleta unui mall din Galați

Fata susține că fostul ei prieten ar fi constrâns-o, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

O minoră de 15 ani din Galaţi a fost violată, miercuri seară, în toaleta unui mall de fostul ei prieten cu doi ani mai mare, a comunicat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, potrivit digi24.ro.


Potrivit oamenilor legii, în seara zilei de 30 noiembrie, Poliţia Galaţi a primit un apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, situat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie, ajunşi rapid la faţa locului, au identificat o adolescentă, cu vârsta de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19:00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi forţat-o să intre într-un grup sanitar.

Fata susține că băiatul ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

 Cel care ar fi comis această faptă nu a mai fost găsit la faţa locului, poliţiştii stabilind cu exactitate cine este persoană, un tânăr cu vârsta de 17 ani. A fost efectuată cercetarea la faţa locului, după examinarea medico-legală a minorei, stabilindu-se că aceasta prezintă leziuni ce pot dată din ziua în care a fost reclamată fapta.

„A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind desfăşurate activităţi în vederea depistării adolescentului bănuit de comiterea acestei fapte şi a luării măsurilor legale ce se impun”, a precizat IPJ Galaţi.

Restaurantul Moessia din Vadu, închis de comisarii Protecției Consumatorului din cauza neregulilor constatate