Raluca Turcan - PNL

Raluca Turcan are nevoie de o dezintoxicare PSD

Ralucăi Turcan i-a cam ajuns cuțitul la os și nu mai poate suporta, se pare, nimic ce are legătură cu PSD. După o moțiune de cenzură și o pâră la CCR, Raluca Turcan pune piciorul în prag și se declară total împotriva vreunei colaborări de orice fel cu PSD. De altfel, nici negocierile nu sunt văzute cu ochi buni de către aceasta, declarând că PSD-ul este un partid toxic și distructiv, cu care aceasta chiar nu vrea să aibă de-a face.

„Nu vom negocia nimic cu PSD. Dacă PSD intenţionează să fie în continuare toxic şi distructiv, este treaba lui, va plăti electoral. PNL nu doar că şi-a făcut datoria la guvernare, dar a fost în acord cu cele mai multe lucruri bune pe care le aşteptau românii de la un guvern. Practic, în trei luni de guvernare am furnizat cât nu s-a oferit în trei ani, chiar mai mult, în ultimii 30 de ani. De aceea lucrul acesta va trebui spus şi-l vom spune apăsat, răspicat, să se înţeleagă: PSD (…) a blocat în Parlament acţiunile Guvernului, blochează în Parlament şi această procedură de ajungere la alegerile anticipate”, a declarat Raluca Turcan.

De asemenea, aceasta nu exclude colaborări cu celelalte partide

„Vom negocia cu toate celelalte forţe politice, aşa cum am făcut-o şi până acum. (…) PSD singur nu are majoritate în Parlament şi nu văd niciun motiv pentru care ar exista şi cea mai mică discuţie cu PSD. PSD e, pe fond, toxic”, a adăugat Turcan

„Ştiţi că urmează alegerile pentru preşedinţia Senatului, a doua funcţie în statul român, după preşedintele României. Ce a găsit PSD-ul de cuviinţă să ofere românilor şi instituţiilor din România? Pe Şerban Nicolae, un om cu grave probleme de moralitate politică, să nu mai vorbim de carenţele profesionale. Dacă ceilalţi parteneri sau membri ai Parlamentului susţin acest gen de abordare politică şi nu ar fi dispuşi să contureze o altă majoritate, împotriva PSD-ului, iarăşi va fi opţiunea lor politică, pe care o vor deconta electoral. Mi se pare foarte corect să arătăm românilor adevărata faţă a monedei pe care, în momentul de faţă, PSD-ul o pune pe masă, în faţa întregii ţări”, a mai spus Raluca Turcan.

„Eu simt că trebuie să depăşim un moment care apare ca un blocaj. Nu este unul care să nu fi fost luat în calcul, dar, din nefericire, acţiunile toxice ale PSD-ului au lovit şi s-au concretizat acum şi în această situaţie, în care termenul de 15 zile din Regulamentul comun a fost depăşit. Partea bună este că, în continuare, noi guvernăm şi guvernăm bine, adică avem măsuri pregătite, măsuri pe care le-am luat”, a completat aceasta, referindu-se la anticipate.

Așadar, în concluzie, Turcan are senzația că PNL-ul guvernează bine, dar nu e lăsat, iar PSD-ul este toxic. Așa o fi!

Foto

#News