Tănase Stamule

Dacă întrebăm pe stradă 1.000 de oameni: „Cine este Tănase Stamule”, probabil că răspunsurile, la unison, vor fi aceleași: „Cine?”. Dacă nu ar fi reușit prin metode doar de el știute să-și atârne scalpul în toate oficiile poștale din Sectorul 1, pe nimeni nu ar fi interesat existența lui.

Și totuși, ca să fim corecți, chiar dacă asta nu va produce nici emoție, nici aducere aminte locuitorilor sectorului 1, e bine de știut că Tănase Stamule a fost acolo, intrus și el în Consiliul Local al Sectorului 1, în perioada 2012-2016. Nu trebuie să căutăm vreo realizare a domniei sale pentru că ne-am pierde timpul. Însă, după întâmplarea semnalată de primarul Daniel Tudorache, îl vom ține minte pe domnul Stamule ca pe „acel cetățean” care a văzut în poze tablourile răposatului dictator Nicolae Ceaușescu și i-au plăcut atât de mult încât a decis că poate fi o campanie electorală reușită.

„Au trecut 30 de ani peste România și asistăm la apucături ceaușiste în sectorul 1. Consilierul guvernamental cu apucături de vătaf numit și Tase Stamule a pus un afiș electoral în toate oficiile poștale din Sectorul 1 deși nu are nici o legătură cu Poșta Română și nici atunci nu ar fi avut voie. Dacă își dorește afișul acolo îi sugerăm să candideze la funcția de șef sindicat Poșta Română, deși cu apucăturile sale de vătaf nici acolo nu se înscăunează”, a reacționat primarul Sectorului 1, daniel Tudorache.

Să mai spunem doar atât, că Tănase Stamule a fost numit la sfârșitul anului trecut în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului, în domeniul economic, potrivit unei decizii semnate de premierul Ludovic Orban și, cel mai probabil va fi candidatul Liberalilor la Primăria Sectorului 1, în detrimentul lui Clotilde Armand, propunerea USR, prea puțin agreată de PNL.

Citește și: Colegii din USR-PLUS au pus-o într-o postură incomodă pe Clotilde Armand

HashtagNews.ro