Firea Oamenilor

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea s-a adresat bucureștenilor prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina personală de Facebook. Firea a precizat că nu este interesată de nicio alianță politică și că nu se teme de contracandidații care și-au anunțat ambițiile politice și s-au înscris în cursa pentru Primăria Capitalei. Gabriela Firea a lansat cu acest prilej și sloganul pe care, cel mai probabil, îl va folosi în campania electorală pentru alegerile locale din această toamnă: „FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR!”.

„În aceste zile se fac și se desfac alianțe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni și negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esențialul! Esențialul îl reprezintă OAMENII. Viața lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele și îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce așteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici și definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine vă aliați, ca să câștigați? Mă aliez DOAR CU OAMENII!

Este singura legătură care contează! Singura care merită orice efort, orice sacrificiu! De 30 de ani, sunt aproape de oameni. În presă, le-am apărat interesele. În Senat, am propus și votat legi pentru oameni. Pentru oamenii normali, nu pentru privilegiați. La primărie, am deblocat și rezolvat probleme pentru oameni. S-au făcut multe, chiar dacă mai sunt încă multe de făcut. Într-un oraș nu se termină niciodată problemele.

Important este să vrei și să poți să faci, pentru oameni, nu în avantajul tău. Pot și vreau să fac în continuare cât mai multe pentru oameni. Partenerii mei sunt bucureștenii, nu politicienii de conjunctură. Spun de 4 ani că problemele noastre au nevoie de implicare, nu de catalogări că ar fi de stânga sau de dreapta. În ultima perioadă observ că sunt și alții care mă copiază și afirmă cam la fel. Tardiv…

Dotarea unui spital, construirea unui pasaj, deschiderea unei grădinițe sunt probleme pur și simplu. Nu sunt de stânga sau de dreapta. Repet, îmi doresc o singura alianță, ca și până acum. Nu umblu după alianțe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aștept lângă mine.

Să fim împreuna Alianța:

FIREA pentru OAMENI!

FIREA OAMENILOR!”, a transmis Gabriela Firea.

Citește și: De luna viitoare se poate circula pe Prelungirea Ghencea, anunță Gabriela Firea

HashtagNews.ro