Opt adolescente, acuzate de uciderea unui bărbat

Poliția crede că suspectele l-au încolțit, atacat și înjunghiat pe bărbat în apropierea gării centrale din Toronto

Opt adolescente, cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, care par să se fi cunoscut pe rețelele de socializare, sunt acuzate de uciderea unui bărbat de 59 de ani care a fost înjunghiat în centrul orașului Toronto, potrivit digi24.ro.


Poliția crede că suspectele l-au încolțit, atacat și înjunghiat pe bărbat duminică dimineață, în apropierea gării centrale din Toronto. Trei dintre acuzate au 13 ani, trei au 14 ani și două au 16 ani.

 

Identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Potrivit detectivului Terry Browne de la divizia de omucideri din Toronto, bărbatul intrase recent în sistemul de adăposturi sociale al orașului. Poliția a anunțat că cel mai probabil adolescentele l-au atacat și înjunghiat pe bărbat după o ceartă, victima fiind transportată la spital cu răni grave, dar a murit la scurt timp. Ofițerii de poliție le-au arestat pe fete după interogarea martorilor din zonă.

Oamenii legii au recuperat mai multe arme de la locul faptei. 

Anchetatorii cred că adolescentele s-au cunoscut pe rețelele de socializare și provin din diferite zone ale orașului, dar motivul pentru care s-au întâlnit în acea seară rămâne necunoscut. „Nu le-aș descrie ca pe o bandă în acest moment, însă ceea ce presupunem că s-a petrecut în acea seară seamănă cu ceea ce numim în mod normal o încolțire a victimei”, spune Browne.
Trei dintre suspecte au mai avut contact cu poliția în trecut. Tinerele au apărut în fața instanței duminică și vor apărea din nou pe 29 decembrie. Identitatea victimei nu a fost dezvăluită. Potrivit detectivului Terry Browne de la divizia de omucideri din Toronto, bărbatul intrase recent în sistemul de adăposturi sociale al orașului. Poliția a anunțat că cel mai probabil adolescentele l-au atacat și înjunghiat pe bărbat după o ceartă, victima fiind transportată la spital cu răni grave, dar a murit la scurt timp. Ofițerii de poliție le-au arestat pe fete după interogarea martorilor din zonă.

Vânzarea Castelului Wesselényi din Jibou, anulată de instanță